fb

Марки

«1»
Electrolube

Electrolube

Electrolube е подразделение на компанията HK Wentworth Ltd., Англия. Компанията HK Wentworth Ltd. е основана през 1956 година от Хенри Кингсбъри като производител на потенциометри. Опитът, който Кингсбъри натрупал довел до изобретяването на специално масло за електрически контакти и движещи се контактни повърхности. Тази смазка не само решила много от неразрешимите дотогава проблеми с прекъсването и искренето, но и удължила многократно живота на контактите. Откритието било последвано от разработката на различни видове смазки и греси за нуждите на електронната и електротехническата индустрия. Днес фирмата има фабрики в Англия и Китай и офиси във Франция, Германия, Китай, Австралия, Нова Зеландия, Бразилия и САЩ. Повече информация за Electrolube може да прочетете тук:

http://www.electrolube.com

150

продукти

AF

AF

Създадена преди повече от 40 години, AF International е спечелила за това време завидна репутация на специалист в продуктите за почистване на компютърно, офис и мултимедийно оборудване, смартфони и таблети, телвизионни и компютърни монитори. Чрез своите собствени заводи във Великобритания и Китай, AF International произвежда и доставя пълна гама продукти и комплекти, притежаващи сертификат BS EN ISO 9001:2008.

http://www.af-net.com

21

продукти

ProClene

ProClene

e бранд на Фрекълз ЕООД за почистващи средства за офис и домашна електроника. Произведени са от AF International, Великобритания, по поръчка на Фрекълз. Качеството на почистване не отстъпва на продуктите с бранд AF, но са с по-ниска цена и са съобразени с нуждите на българският потребител. Ние винаги тестваме сами продуктите, които продаваме и сме доволни от резултатите. Чистят безопасно, бързо и добре. Може да разгледате продуктите в категория “Почистващи”.

12

продукти

Delacamp

Delacamp

е един от утвърдените доставчици на компоненти за рециклиране, както и на резервни части за производствена дейност. Компанията е основана през 1879 като търговска фирма, чийто основен фокус е търговията между Япония и Германия. От 1960 г. фирмата се превръща в един от водещите доставчици на найлони за производство на ленти за пишещи машини. В днешни дни Delacamp е специализиран в диструбуцията на компоненти за касети за лазерни принтери и копирни машини. Delacamp постоянно разширява своя продуктов асортимент, предлагайки качествени продукти на конкурентни цени.

http://www.delacamp.com/

21

продукти

Static Control

Static Control

Static Control е един от най-големите световни производители и дистрибутори на части и консумативи за лазерни печатащи устройства. Продуктовият им асортимент включва над 15 000 продукта, необходими за професионално рециклиране на тонер касети. Приоритет за Static Control е да предложи на своите клиенти услуги на високо ниво, като поради тази причина компанията прави големи инвестиции в развойна и изследователска дейност, предлага различни образователни програми, многоезична поддръжка и висококачествени продукти на добри цени.

http://www.scc-inc.com

1

продукти

IT Image

IT Image

са съвместими репроизведени тонер касети и това е продуктът, който произвеждаме и ви предлагаме. В нашия сайт ще намерите различна информация относно техническите характеристики, начина на производство и гаранциите, които предоставяме при използването му. За нас е важно да знаете какво и кой стои зад името IT Image. И за да ни разберете по-добре, ще ви дадем един пример enlightened Пътувате с автомобила си и горивото е на привършване (обичайна ситуация). Пред вас се появява бензиностанция, с марка която виждате за първи път и цена на горивото, много по-ниска от обичайната. Много от вас биха се усъмнили в качеството на предлаганото гориво и биха продължили напред до следващата бензиностанция с познат бранд. Не бихте рискували с нискокачествено и непознато гориво, нали? То би могло да причини много неприятности и да развали удоволствието от пътуването, както и да донесе непредвидени разходи за ремонт. Същото се случва и с вашите принтери - когато свърши тонерът в касетата (cartridge) трябва да я подмените или презаредите. Добре е тя да бъде от марка, която познавате. Зад IT Image стоят съвсем реални хора – Петьо, Владо, Светла, Емо, Юлия… Ние вече над 10 години репроизвеждаме тонер касети, които работят в хиляди принтери. Цената на нашите тонер касети е по-ниска от тази на оригиналните не за сметка на качеството, а защото компонентите, които се влагат при производството са подобни на оригинлните. Ние ги купуваме на пазарен принцип, където отсъства и монопола на производителя на принтера. Ние и тези като нас, произвеждаме и продаваме в силно конкурентна среда, при условията на свободния пазар. Когато купувате IT Image, вие получавате не просто тонер касета в картонена кутия, а също и гаранция за безпроблемно принтиране, добро обслужване, бърза реакция при рекламация и компетентен следпродажбен сервиз. Нашата философия е не само да ви продадем поредната пластмаса запълнена с тонер в другия край на света, а да сме до вас при нужда. IT Image – принтирай с мен Важно е да знаете не само какви тонер касети (toner cartidges) купувате, но и от кого ги купувате.

968

продукти

Fullmark

Fullmark

Създадена през 1966 г., Fullmark Ltd. стартира като производител на шпули за пишещи машини. Осъзнавайки огромните възможности на пазара на персонални компютри, Fullmark навлиза в индустрията на информационните технологии в края на 1970, за да се утвърди като един от големите производители на ленти за матрични принтери и пишещи машини. От самото си създаване компанията внедрява японския корпоративен модел на управление на производството, търговията и другите звена. Този подход е бил изключително иновативен на фона на зараждащата се индустриална насоченост на Сингапур през 80-те години и е съобразен с целта на Fullmark да стане основен доставчик за големите оригинални производители, много от които са японски компании. Първите поръчки на ленти са изпълнени за Epson, Citizen, Seiko и др., което е сигурен знак за високото качество на продукта. Тази стратегия и това качество остават непроменени и до днес. Fullmark е една от малкото фирми в бранша със собствен отдел за развойна дейност и индустриален дизайн и инвестира в пълен контрол над целия производствен цикъл от първичните материали до качествения контрол. Днес Fullmark Ltd. е производител на широка гама касети и рефили за мастиленоструйни принтери, ленти за матрични принтери, пишещи машини, калкулатори и касови апарати, термотрансферни ленти за факс апарати. Новите гами продукти включват мастила на литър и коректорни, маркерни и лепящи ленти. Освен като производител на съвместими консумативи със собствена марка, Fullmark Ltd. се налага в световен мащаб и като производител на продукти за OEM (Original Equipment Manufacturer) пазара.

http://www.fullmark.com/

171

продукти

GraphicJet

GraphicJet

GraphicJet са висококачествени продукти на италианската компания Italiana Riprographia с над 30 години традиция в производството на съвместими консумативи.

https://www.itrip.it/

166

продукти

Jet Tec

Jet Tec

Dynamic Cassette International (DCI) е създадена през 1983 г. като производител на касети за пишещи машини. През 1996 г. стартира своя марка Jet Tec за производство на мастилени касети с високо качество. Днес Jet Tec е един от най-големите доставчици на съвместими и рециклирани мастиленоструйни и тонер касети в Европа. Обширна научноизследователска и развойна дейност (R&D) дава живот на уникални идеи, които правят продукцията по-ефективна, по-надеждна и генерират повторни продажби на доволни клиенти. Всички изследвания, разработки, производство, инструментална екипировка, формулиране на мастило и дизайн на опаковки се прави в собствена фабрика във Великобритания. Съоръженията позволяват да се преработват над 2,5 милиона мастилени касети и 100 000 тонер касети на месец. Jet Tec и околната среда Всяка година по целия свят се изхвърлят милиони касети. За разграждането на пластмасата и металите в тях са нужни хиляди години. Повторното им използване не само помага за опазването на околната среда, но и забавя изчерпването на невъзобновяемите природни ресурси. Повече мастило - по-малко загуби Процесът на рециклиране позволява пълненето на касетите до максималния им капацитет с висококачествено мастило. Благодарение на допълнителното количество мастило голяма част от консумативите на Jet Tec печатат повече в сравнение с оригиналните, като така намаляват разходите за потребителите и вредата въху околната среда. Защо избираме касети Jet Tec? 100% гаранция на продуктите; всички презаредени касети се тестват преди да напуснат завода; атрактивна опаковка, произведена от рециклирани материали, често копирана на външен вид от конкурентите; строг контол на качеството при всеки етап от производството; компанията е сертифицирана по международни стандарти

http://www.jettec.com/

1

продукти

Brother

193

продукти

Canon

252

продукти

Ricoh

59

продукти

Epson

59

продукти

Kyocera

84

продукти

Minolta

123

продукти

Oki

7

продукти

Panasonic

1

продукти

Sharp

21

продукти

SCI

SCI

Supricolor Image Limited е производител и търговец на принтерни консумативи от Китай. Стриктното спазване на препоръките на международния стандарт ISO 9001 по време на целия производствен процес - от вложените материали до финалните тестове и опаковане - осигурява продукт с отлично качество на конкурентна цена.

http://www.supricolor.com/products_info.php?cid=46314

82

продукти

Samsung

48

продукти

HP

297

продукти

Lexmark

78

продукти

Toshiba

35

продукти

Xerox

120

продукти

Dell

1

продукти

no brand

1264

продукти

--None--

102

продукти

Philips

0

продукти

Sagem

0

продукти

Certo

0

продукти

Disko

1

продукти

No brand-drum

2

продукти

Exponent

1

продукти

Pantum

18

продукти

Kodak

0

продукти

MK Imaging

0

продукти

Verbatim

12

продукти

The Premium Solution

127

продукти