fb
Код за сигурност
Въведете знаците отдясно

Ремонт на принтери

сервиз на принтери

Сервизът на принтери в Cartridge.bg e естествено продължение на основната ни дейност – репроизводството на тонер касети. Ние тестваме нашите тонер касети с над 120 модела принтери, които изискват сериозна поддръжка. Сервизът на принтери е от особена важност както за нас, така и за клиентите ни защото така можем да ви предложим пълно обслужване – от продажбата на консуматив до ремонт и периодична профилактика на принтерите ви.

Сервизът на Cartridge.bg извършва ремонт на най-различни модели лазерни принтери. В продължение на повече от 20 години успяхме да изградим екип от сервизни техници, които могат да реагират бързо в случай на нужда от поправка или да ви дадат компетентен отговор при избора ви на решения за печат.

Препоръчваме ви да изберете доставчик на консумативи, който е в състояние да поддържа и печатащата ви техника. По този начин ще си спестите много неприятности от прехвърлянето на отговорност между различни доставчици на консумативи и сервиза на принтера.

Както всяка техника, така и принтерът има нужда от периодична профилактика, която да удължи неговия живот. Ежедневното натоварване в офиса се отразява на механизмите в принтера, които се замърсяват от тонер и фини прахови чатици. Cartridge.bg може да ви предложи абонаментен договор, съобразен с индивидуалните изисквания за поддръжка на принтерите в офиса.

Цени на услугите в сервиза на Cartridge.bg:

  1. Диагностика на принтер – 18 лв. Тази цена ще бъде приспадната от ремонта, в случай, че бъде извършен от нас.
  2. Цена на ремонт и резервни части. След извършена диагностика, ще ви предложим цена на ремонта и резервните части. Ремонтът на принтера ще бъде извършен само при одобрение от вас на тази цена.
  3. Диагностика на принтер при посещение на място – 36 лв. за района на София. В случай, че е необходим ремонт, ние ще вземем Вашия принтер и ще го доставим обратно в офиса ви след поправката му, без да заплащате допълнителна сума за транспорт. Тази цена няма да бъде приспадната от цената на евентуален бъдещ ремонт.

Времето за посещения е в работни дни от 10:30 до 16:30 часа след предварително уговорен час.

Срокове:

Срокът за извършване на ремонт на принтер в сервиза на Cartridge.bg е до 20 работни дни, като ние ще Ви уведомим предварително за очакваната дата, на която можем да Ви предадем готовото устройство. Ще Ви информираме своевременно и с колко би се удължил ремонтът на принтера ако необходимите резервни части изискват повече време за доставка.

Cartidge.bg не носи отговорност за принтери, непотърсени в продължение на 60 дни в следните случаи:

  • Клиентът е уведомен че принтерът не подлежи на ремонт:
  • Клиентът е отказал ремонт на принтера, след като е бил уведомен за цената му от страна на сервиза:
  • Клиентът е уведомен, че ремонтът на принтера е извършен и трябва да си го вземе от сервиза.

Гаранционният срок на извършения ремонт и заменените части е 1 месец, считано от датата на приемането от Клиента на ремонтираното печатащото устройство. Гаранцията се отнася само за ремонтираните възли и детайли и не покрива други части, възли и детайли на принтера.

В случай, че искате да направите заявка за посещение, диагностика или ремонт в сервиза на Cartridge.bg, моля попълнете контактната форма и ние ще се свържем с Вас в най-кратък срок.