fb

Кой не е имал проблем с остатъци от лепило от тиксо, от трудни за премахване етикети?

Дата: 2023-11-20

почистващи средства AF ProClene LCL

 

 

Един от продуктите, които най-добре показват смисъла на почистващите средства за офис техника е Label Clean - Препарат за премахване на хартиени етикети и остатъци от лепило от тиксо .

Този проблем се среща почти навсякъде. Продуктът е с масово приложение, защото може да се използва не само в офиса, а и в къщи, в колата, в работния процес. Ние сме го демонстрирали на най-различни места - в офиси - за почистване на зацапана офис техника с най-различни лепенки, в дистрибуторски фирми, които трябва да преетикетират стока, в куриерски фирми за почистване на поточните линии от случайно залепнали етикети, в къщи - по дограмата, на вратата, по всеки продукт с етикет, който не можете да премахнете лесно - кутии, чинии, прибори и каквото още се сетите. Приложението е масово - върху метални повърхности, пластмаса, стъкло, ламинати и др.

 

Ефектът от почистването се вижда веднага. Това носи голямо удовлетворение.

 

Почистването става лесно, без усилие - няма нужда от много комбинации и технология. Просто намазвате, изчаквате, премахвате мръсотията, подсушавате.

 

В това видео показваме как работи нашият продукт при някои от тези случаи.

 

 

 

 

 

 

NB. Много важно! Преди да използвате продукта, тествайте в края на почистваната повърхност - там, където най-малко би личало как продуктът взаимодейства с почистваната повърхност. В редки случаи може да се получи увреждане.