Следвайте инструкциите, за да изпратите мастилена касета за презареждане

1. Как да ни изпратите мастилена касета за презареждане. Транспортни разходи.

  • За да изпратите мастилена касета за презареждане с куриер, първо попълнете формата отляво или се свържете с нас на телефони 0897 899 698 / 0888 588 786, за да Ви предоставим Номер на Потвърждение (НП). Адресирайте пратката до Фрекълз ЕООД и попълнете този номер в товарителницата на Еконт в полето Повече информация. Офисът на Еконт, до който да изпратите пратката е: София, Младост 1, ул. Йерусалим бл., 54. Вие не заплащате нищо за изпращането на касетата!
  • Връщането на касетата, след като е презаредена и тествана до офис на Еконт, който сте посочили за получаване, е на стойност 5 лв. с ДДС, която ще Ви бъде начислена във фактурата за презареждане на касетата/касетите.
  • Ако сте в София, може да донесете мастилената касета и до нашия офис. Моля първо се свържете с нас на телефони 0897 899 698 / 0888 588 786 и след това донесете касетата на адрес София, Младост 1,  ул. Митрополит Серафим Сливенски 6 – вход откъм ул. Йерусалим 16, между магазин Мания и светофара.

2. Как да пакетирате мастилената касета за изпращане.

  • Препоръчваме да завиете касетата в хартия (може в един лист А4) и след това да я поставите в найлоново пликче. Касетата не трябва да се слага директно в найлоново пликче, понеже може да се получи смесване на цветовете при допира на найлона до дюзите.
  • Огледайте корпуса и дюзите на касетата. Физически корпусът и дюзите трябва да са здрави, без каквито и да било механични увреждания.
  • НИКОГА не залепвайте тиксо върху дюзите. Лепилото от тиксото може да ги повреди!

3. Срок за презареждане - до 2 работни дни.

  • Понякога е небходимо по-дълго време за отпушването на дюзите. След като касетата бъде презаредена и тествана, наш служител ще се свърже с вас, за да ви уведоми кога да очаквате пратката или да дойдете в офиса ни, за да я вземете.
  • В случай, че касетата не може да се презареди или тестовият отпечатък не е добър след презареждане и вие не желаете обратно вашата касета, не дължите нищо. Вложеният труд и материали за такава касета не се заплащат от клиента, а са за сметка на Фрекълз ЕООД. Ако желаете обаче неработещата касета да ви бъде върната обратно, то тогава ще е необходимо да заплатите куриерските разходи от 5 лв.с ДДС за доставка до офис на Еконт или да я вземете от офиса ни.